Flexibel personeel

Bekijk op deze pagina wat flexibel personeel allemaal voor u kan betekenen. Student Inhuren helpt tevens bij het maken van de beste match!

Offerte aanvragen

Student Inhuren werkt met de NBBU cao.

Wij hebben alle uitzendkrachten flexibel in dienst op uitzendbasis. Hierdoor heeft u als inlener van Student Inhuren geen enkele inhuur verplichting.

Student Inhuren werkt door heel Nederland.

Student Inhuren werkt met name digitaal. Dat betekent dat wij middels ons platform door heel Nederland geschikte kandidaten weten te vinden.

Vrijblijvende informatielijn.

Student Inhuren heeft een vaste informatielijn (zie rechtsboven op de website). Deze lijn is bedoelt voor bedrijven die vragen hebben over de eventuele inhuur van flexibel personeel.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flexibel personeel inhuren

Student Inhuren voorziet uw organisatie graag van flexibel personeel. Wij leveren met name hbo en universitaire studenten en starters op flexibele basis. Op deze pagina zetten wij uiteen welke soorten flexibel personeel er zijn.

Wat is flexibel personeel?

Flexibel personeel kan heel veel betekenen. Volgens de definitie van flexibel personeel kan het onder andere iemand zijn met een tijdelijk contract (half jaar/jaar), iemand met een nul-uren contract, een uitzendkracht met een weekcontract of een payrollkracht. Daarnaast kan een zelfstandige die zijn eigen uren verhuurd via een onderneming ook een flexibele kracht zijn.

Iemand inhuren via Student Inhuren

Wilt u iemand op flexibele basis inhuren maar loopt u daarbij liever geen werkgeversrisico’s? Dan is het flexibel inhuren van personeel via Student Inhuren een interessante optie. Wij kunnen u namelijk op korte termijn voorzien van personeel op uitzendbasis. De inhuur van de medewerkers via Student Inhuren is 100% flexibel. Dat betekent dat u alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de medewerker.

Types flexibel personeel

Er zijn verschillende types flexibel personeel te onderscheiden. Hieronder hebben wij ze op een rijtje gezet.

 

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Oproepkrachten

Een oproepkracht is iemand die op oproepbasis wordt ingehuurd. Vaak is een oproepkracht een medewerker met een flexibel uitzendcontract. Een oproepkracht is vaak onderdeel van een pool die in een bepaalde industrie wordt ingezet. Zo heeft Student Inhuren een grote pool van oproepkrachten die flexibel inzetbaar zijn in bijvoorbeeld de logistiek.

Tijdelijke werkkracht

Student Inhuren zet veel tijdelijke werkkrachten in. Een tijdelijke werkkracht is vaak iemand die voor een aantal weken tot maanden wordt ingezet op een opdracht of project. Student Inhuren zet tijdelijke werkkrachten vaak in voor administratieve en office vacatures.

Uitzendkrachten

Een uitzendkracht is iemand die op flexibele basis in dienst is bij Student Inhuren op basis van de uitzend cao van de NBBU. De hierboven en hieronder besproken type uitzendkrachten werken allemaal met een NBBU uitzendovereenkomst.

Studenten op projectbasis

Student Inhuren zet ook studenten in op projectbasis. Dit zijn studenten die voor specialistische werkzaamheden worden ingezet voor een vooraf afgesproken duur.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Flexibel personeel inhuren

Wat kost het inhuren van flexibel personeel?

Heeft Student inhuren per direct flexibel personeel beschikbaar?

Heeft student inhuren overal in Nederland flexibel personeel beschikbaar?

Wat als ik Engelstalig of internationaal flexibel personeel nodig heb?

Hoe gaat student-inhuren te werk?