Excel specialist

Student Inhuren helpt organisaties in heel Nederland bij het vinden van een getalenteerde Excel specialist.

Offerte aanvragen

De beste profielen aan u voorgesteld!

U bespreekt alle taken van de Excel specialist met één van onze contactpersonen. Nadat u al uw vereisten heeft doorgegeven, stellen wij de beste profielen aan u voor. Als laatste stap bepaalt u zelf met welke kandidaten u kennis wilt maken.

Verschillende mogelijkheden tot inhuren

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een Excel specialist inhuren. Zo heeft u de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en de mogelijkheid tot werving en selectie.

Geen werkgeversrisico's

U kunt voor elk gewenst termijn een Excel specialist inhuren zonder enige werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belang van een getalenteerde Excel specialist

Tegenwoordig kunnen er veel gegevens online worden gemonitord. In de digitale wereld waarin we nu leven, hebben bedrijven steeds meer te maken met enorme hoeveelheden aan data. Het verwerken en inzichtelijk maken van online data is een vak apart. Een Excel specialist heeft een vergevorderde kennis m.b.t. het programma MS Excel. Naast het verwerken van belangrijke data, houdt de Excel specialist zich ook bezig met andere taken. De Excel specialist zorgt er bijvoorbeeld voor dat diverse bestaande modellen interactief en gebruiksvriendelijk worden gemaakt.

Wet- en regelgeving persoonsgegevens

Het is tegenwoordig van essentieel belang dat een Excel specialist rekening houdt met de veranderingen rondom de wet- en regelgeving van persoonsgegevens. Hierbij heeft de Excel specialist een gedegen kennis van de privacyregels en weet welke persoonsgegevens eventueel verwerkt mogen worden en welke gegevens niet.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Wat doet een Excel specialist?

Een Excel specialist is een ster in het maken van overzichtelijke rapportages en lay-outs waarin andere medewerkers ook gemakkelijk data kunnen invoeren. Het ontwerpen van lay-outs en het creëren van datastructuren vergt een creatieve kennis aan alle invoercodes die gebruikt kunnen worden in Excel. Daarnaast worden facturen en offertes ook vaak in Excel verwerkt. De Excel specialist heeft dit in no-time voor elkaar, berekent budgetten en zorgt ervoor dat offertes geheel compleet worden afgeleverd.

Excel specialist inhuren via Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match tussen uw organisatie en geschikte kandidaten in heel Nederland. De match wordt o.a. mogelijk gemaakt door veel tijd te steken in de werving- en selectie van geschikte kandidaten. Het bedrijf bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Bent u op zoek naar een getalenteerde Excel specialist? Dan bent u bij Student Inhuren aan het juiste adres!

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Excel specialist inhuren

Wat zijn de tarieven voor een excel specialist?

Over welke certificaten beschikt een excel specialist?

Wij hebben op korte termijn meerdere excel specialisten nodig. Is dat mogelijk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?