Distributiemedewerker

Bekijk de voordelen en mogelijkheden om via Student Inhuren distributiemedewerkers in te zetten.

Offerte aanvragen

Wat kost een student distributiemedewerker?

Als u een student inhuurt met werkervaring als student distributiemedewerker kunt u gemiddeld rekenen op een tarief tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal studenten dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Voor verdere vragen over het tarief kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen.

Distrubutiemedewerker inhuren

De distributiemedewerkers zullen het logistieke proces van uw bedrijf van A tot Z ondersteunen. Zij hebben naast hun studie al veel werkervaring opgebouwd. Daardoor zijn zij flexibel inzetbaar, van orderpicken tot laden en lossen en van verzendklaar maken van goederen tot fouten oplossen in orders. De distributiemedewerkers werken nauwkeurig, zijn stressbestendig, hebben geen 9-tot-5 mentaliteit en weten van aanpakken. Zij steken de handen uit de mouwen en fysiek zwaarder werk is voor hen geen moeite.

Distributieteam inhuren

Mogelijk zoekt u niet één, maar meerdere distributiemedewerkers om met een team de werkzaamheden zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren. Wij stellen in overleg met u een team van geschikte distributiemedewerkers samen zodat u voor elke taak de juiste student heeft. Uw werkzaamheden worden met de inzet van het team veel sneller en efficiënter uitgevoerd! Belangrijk om te weten is dat wij onze distributiemedewerkers alleen inzetten bij organisaties en helaas niet voor particulieren. Ook leveren wij geen materiaal, enkel het personeel.

Poolmanagement

In de logistieke sector heeft u vaak te maken met piektijden. Op zulke momenten kan het fijn zijn om tijdelijk extra personeel in te zetten. Of om verschillende andere redenen, waaronder ziekte of uitval van vaste medewerkers, kunt u geregeld behoefte hebben aan de inzet van extra distributiemedewerkers. Wij kunnen voor u een pool met flexibele en ervaren studenten opstellen. Met deze pool heeft u altijd voldoende personeel beschikbaar. De distributiemedewerkers zijn al ingewerkt en u heeft verder geen omkijken meer naar de planning.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Krijg op korte termijn kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen.

Poolmanagement

Bij poolmanagement wordt er een lijst gemaakt van alle mogelijke werknemers die geschikt zijn voor bepaalde werkzaamheden binnen een bedrijf. Het bedrijf zelf kan bepalen welke werknemers en werknemers er niet op de lijst mogen staan.

Geen werkgeversrisico's

U kunt via Student Inhuren altijd een student op flexibele basis inhuren zonder werkgeversrisico's.

Geef uw opdracht door via het platform

Kiest u ervoor om een distributiemedewerker in te huren via Student Inhuren? Dan verloopt het gehele proces digitaal. Vanaf het moment dat u een offerte aanvraagt tot het bijhouden van de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens. Het platform biedt u een duidelijk overzicht rondom alle informatie van de medewerkers die u heeft ingehuurd. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om via het platform nieuwe aanvragen of opdrachten door te geven.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een distributiemedewerker inhuren. U heeft de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de recruiter direct bij u in dienst. Het ligt er maar net aan waar uw voorkeur ligt. U loopt ten alle tijden geen werkgeversrisico’s aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Taken en verantwoordelijkheden distributiemedewerker:

  • Verrichten van periodieke tellingen, vastleggen van aantallen op daarvoor bestemde formulieren;
  • Registreren van bijzonderheden t.a.v. verrichte verplaatsingen/handelingen;
  • Verwerken van inkomende goederenstroom, lossen van vrachtwagens, controleren van zending a.d.h.v. de beschikbare bescheiden, archiveren van vrachtbrieven, opslaan en inboeken van zendingen;
  • Controleren van retouren op beschadigingen, uiterlijke staat e.d. conform geldende procedures, desgewenst uitpakken/ompakken van artikelen;
  • Handmatig dan wel m.b.v. transport/pompwagen en/of mobiele hefinstallatie opslaan van goederen op gegeven locatie;
  • Gereed zetten van bestellingen en controleren van aantallen en soorten verzamelde goederen.