Detacheren personeel

Op korte termijn opzoek naar een getalenteerde medewerker op detacheringsbasis?

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door onze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en verzorgen de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

U heeft iemand nodig voor een langdurig project op hbo- of wo-niveau, maar u wilt of kunt geen medewerker vast in dienst nemen. Dan is het inhuren van een student op detacheringsbasis ideaal. Afhankelijk van het type vacature dat u beschikbaar heeft, kunnen wij meestal op redelijk korte termijn een geschikte kandidaat aan u voorstellen. Geef in het aanvraagformulier aan wat u precies zoekt en per wanneer. Dan neemt onze specialist zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Detacheren personeel

Wilt u personeel inhuren op detacheringsbasis voor uw vacature of (langdurige) project? Student Inhuren detacheert studenten, starters en young professionals bij mkb-bedrijven in o.a. de zakelijke- en financiële dienstverlening, de logistiek, IT en de techniek. Formeel is Student Inhuren daarmee de werkgever en draagt dus ook alle werkgeversrisico's bij ziekte en bij ontslag. Omdat de medewerker met een tijdelijk contract in dienst treedt bij Student Inhuren, ligt het tarief voor u iets hoger dan wanneer u iemand op uitzendbasis in dienst neemt. Wilt u meer informatie over detacheren, of over de tarieven van Student Inhuren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Waarom detacheren?

  • Veel (grotere) organisaties hebben als beleid om een percentage van het totale personeelsbestand als op detacheringsbasis in dienst te nemen. Op deze manier zijn ze flexibel en kunnen ze snel inspelen op veranderingen in de markt.
  • Sommige bedrijven hebben moeite om gekwalificeerde medewerkers aan te trekken die vast bij hen in dienst willen treden. Het inhuren van een werknemer op detacheringsbasis kan dan de oplossing zijn. U heeft snel een gekwalificeerde medewerker in huis.
  • Indien u zelf op zoek gaat naar young professionals en deze zelf in dienst neemt, kan het u veel geld kosten om het contract te ontbinden wanneer uw project eindigt. Dit is zeker het geval bij langdurige projecten. Bij een werknemer op detacheringsbasis loopt u geen risico wanneer u het contract wilt beëindigen.
  • Het is altijd goed om af en toe nieuwe medewerkers van buitenaf in huis te halen. Zij hebben een frisse kijk op de zaken en kunnen de vaste medewerkers weer aansporen met nieuwe ideeën. Een mix van vaste mensen en mensen van buitenaf is ideaal.
  • Detachering is een zeer geschikte optie in het geval van ziektevervanging, speciale projecten, zwangerschapsverlof, een verlengde proeftijd of extra ondersteuning tijdens drukte.

 

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Detacheren personeel inhuren

Wat betekent detacheren?

Wat kost het inhuren van gedetacheerd personeel?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Heeft Student inhuren per direct personeel beschikbaar?

Heeft student inhuren overal in Nederland personeel beschikbaar?