Data analist

Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden rondom de inhuur van een getalenteerde data analist.

Offerte aanvragen

Data analist inhuren

Een data analist verzamelt, analyseert en rapporteert bedrijfsdata. Hij of zij brengt toekomstige kansen en bedreigingen in kaart en presenteert deze (meestal) aan de directie van een bedrijf. De analyses die een data analist uitvoert zijn vaak in opdracht van een marketing- of managementteam. De term ‘ data’  heeft betrekking op onderzoeksresultaten, cijfers, kengetallen etc. De gevonden en geanalyseerde data wordt vervolgens omgezet in kennis, hetgeen door een organisatie wordt toegepast om o.a. een juiste strategie te kiezen. In deze functie is het zeer gewenst om analytisch te zijn, een goed oog voor details te hebben, en overtuigend te presenteren.

De overige taken en criteria kunt u uiteraard bespreken met uw contactpersoon. De contactpersoon stelt vervolgens de beste profielen aan u voor.

De laatste stap is dat u bepaalt met welke kandidaten u een kennismaking wilt inplannen en wie u uiteindelijk inhuurt.

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland.werving. Door groeiende markten ontstaat er bij organisaties een steeds grotere vraag naar een (goede) data analist. Student Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Het bedrijf bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Student Inhuren verbindt enthousiaste en ambitieuze studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau aan uitdagende banen binnen uiteenlopende sectoren.

Student Inhuren wil binnen een week al een geschikte en ondernemende kandidaat aan u voor stellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is deze termijn ook vaak realiseerbaar.

Samen met de recruiter maakt u een profiel van de data analist aan. U krijgt van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten voorgesteld, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens gaat de recruiter aan de slag om u voor te stellen aan een geschikte kandidaat.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties.

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Digitaal platform Student Inhuren

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een data analist inhuren. Zo heeft u de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de data analist bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Taken en verantwoordelijkheden data analist:

De data analist verzamelt en analyseert dus grote hoeveelheden data, maakt deze ‘ begrijpbaar’ en presenteert deze data vervolgens aan anderen. Afhankelijk van het type organisatie en/of de branche waarin deze organisatie werkzaam is, verschillen de werkzaamheden. Hieronder volgt een overzicht van een aantal taken:

  • Kwantitatief en kwalitatief onderzoek uitvoeren;
  • Rapportages met (eventuele) aanbevelingen presenteren aan de directie;
  • De correctheid van de data controleren;
  • Datamodellen samenstellen;
  • Commerciële en financiële kansen (en bedreigingen) in kaart brengen en benutten;
  • Voorbereiden en vormgeven van onderzoeken;
  • Adviseren over de te volgen bedrijfsstrategie