Customer care medewerker

Bekijk alle (inhuur) mogelijkheden van customer care medewerkers.

Offerte aanvragen

Inhuren op flexibele basis

Bent u opzoek naar een student op flexibele basis? Dan bieden wij een grote database aan Customer Care studenten om uw services te ondersteunen.

Getalenteerde kandidaten

Student Inhuren heeft een grote pool aan inzetbare Customer Care medewerkers. Het doel van een Customer Care medewerker is om ervoor te zorgen dat uw klanten op een vriendelijke en professionele manier worden geholpen.

Geen werkgeversrisico's

U kunt via Student Inhuren altijd een student op flexibele basis inhuren zonder werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Customer Care student inhuren

De customer care is het eerste aanspreekpunt van de klant wanneer er sprake is van een vraag, klacht of probleem. Naast dat het van belang is dat de klant geholpen wordt, is het ook van belang dat de klant een unieke ervaring beleeft. De customer care zorgt er namelijk voor dat alle contactmomenten met de klant op de juiste manier worden afgehandeld. Daarnaast is het vloeiend spreken van verschillende talen zoals Nederlands en Engels belangrijk. Tegenwoordig werkt een customer care medewerker niet alleen telefonisch maar ook via de e-mail of social media kanalen. Dit maakt het voor u als organisatie ook makkelijker om te monitoren wat er over uw organisatie wordt gezegd op het internet. Aan de hand van duidelijke richtlijnen, opgesteld door de organisatie, zorgt de customer care servicedesk ervoor dat klanten tevreden blijven.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Bij Student Inhuren bent u aan het juiste adres wanneer u opzoek bent naar HBO of WO talenten. Naast dat Student Inhuren een rijk aanbod heeft aan afgestudeerden, is er ook een database vol aan studenten die op flexibele basis inzetbaar zijn. Besteed u liever uw werkgeversrisico uit? Maak dan gebruik van onze payroll dienstverlening. Met onze payroll kunt u zonder risico’s studenten op flexibele basis inplannen. Op deze manier geniet u van een maximale flexibiliteit en creëert u extra service voor uw studenten. Bekijk het aanbod en onze werkwijze wanneer u meer wilt weten over het uitbesteden van het werkgeversrisico en payroll.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Customer care medewerker inhuren

Wat als ik een Engelstalige of internationale customer care medewerker nodig heb?

Waarom zou ik een customer care medewerker inhuren?

Wat kost het inhuren van een customer care medewerker?

Wij hebben op korte termijn meerdere customer care medewerkers nodig. Is dat mogelijk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?