Crediteurenbeheerder

U bent op zoek naar een crediteurenbeheerder. Wij helpen u daar graag bij! Bekijk op deze pagina alle (inhuur) mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuuropties

Via Student Inhuren kunt u op verschillende manieren medewerkers in dienst nemen. U heeft de mogelijkheid om een vacature te plaatsen en de werving en selectie zelf te doen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een medewerker aan te nemen op uitzend- of detacheringsbasis, of via werving & selectie.

Geen werkgeversrisico's

Een crediteurenbeheerder huurt u op tijdelijke basis in zonder werkgeversrisico’s. Deze draagt Student Inhuren volledig.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en nemen eventueel de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. Wij streven ernaar u binnen een week een voorstel te doen voor één of meerdere kandidaten. In de meeste gevallen lukt dit, tenzij u zeer specifieke wensen en eisen heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden met u.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Crediteurenbeheerder inhuren

Een crediteurenbeheerder is verantwoordelijk voor het beheren, verwerken en registreren van de inkomende facturen en zorgt ervoor dat de inkomende facturen worden beoordeeld op juistheid. Daarnaast plant de crediteurenbeheerder maandelijkse betalingen in en houdt de facturatie (administratie) netjes bij. In deze functie is het essentieel om specialistische financiele-juridische kennis te hebben, en zelfstandig en nauwkeurig te werken,

De overige taken en criteria kunt u uiteraard bespreken met uw contactpersoon. De contactpersoon stelt vervolgens de beste profielen aan u voor. U bepaalt zelf met welke kandidaten u een kennismaking wilt inplannen en wie u uiteindelijk inhuurt.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland. Door de toenemende vergrijzing en het tekort aan (jonge) talenten, is het voor bedrijven een steeds grote uitdaging om een gekwalificeerde crediteurenbeheerder te vinden. Student Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving en selectie van geschikte kandidaten. Wij bemiddelen en helpen organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Student Inhuren verbindt enthousiaste en ambitieuze studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau aan uitdagende banen binnen uiteenlopende sectoren.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Crediteurenbeheerder inhuren

Wat kost het inhuren van een crediteurenbeheerder?

Heeft student inhuren overal in Nederland crediteurenbeheerders??

Heeft Student inhuren per direct een crediteurenbeheerder beschikbaar?

Hoe gaat Student Inhuren te werk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?