Content manager

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland met hun zoektocht naar een getalenteerde contentmanager.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledige digitale werkwijze

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. U mag verwachten dat wij u binnen een week een voorstel doen voor één of meerdere kandidaten. Houd er rekening mee dat we in sommige gevallen niet binnen deze streeftermijn kunnen leveren. Dit kan voorkomen als de medewerker bijvoorbeeld over specifieke skills dient te beschikken. Onze specialist bespreekt graag op een heldere manier wat er mogelijk is voor u!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contentmanager inhuren

Een contentmanager (of contentmarketeer) is verantwoordelijk voor de inhoud (content) van een website. De contentmanager houdt zich voornamelijk bezig met het schrijven van vacatureteksten en blogs. Daarnaast gebruikt hij of zij ook foto’s en video’s om deze teksten en websites vorm te geven. De contentmanager kan dit werk zelfstandig uitvoeren, maar bijvoorbeeld ook in een team met andere contentschrijvers. In deze functie is het allereerst essentieel om goed en foutloos te schrijven. Ook is enig commercieel inzicht belangrijk in deze functie, en moet de contentmanager de teksten overtuigend overbrengen aan de doelgroep. Creativiteit is ook absoluut een pre als contentmanager.

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland. Door de toenemende vergrijzing en het groeiende tekort aan (jonge) talenten, is het voor organisaties steeds moeilijker om een goede contentmanager te vinden. Student Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Het bedrijf bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Student Inhuren verbindt enthousiaste en ambitieuze studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau aan uitdagende banen binnen uiteenlopende sectoren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Op korte termijn een geschikte kandidaat

Student Inhuren wil binnen een week al een geschikte en ondernemende kandidaat aan u voor stellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is deze termijn ook vaak realiseerbaar. Samen met de recruiter maakt u een profiel van de contentmanager/content marketeer aan. U krijgt van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten voorgesteld, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens gaat de recruiter aan de slag om u voor te stellen aan een geschikte kandidaat.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Content manager inhuren

Waarom zou ik een contentmanager inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een contentmanager beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een contentmanager?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?