Client service medewerker inhuren

Veel mensen hebben tegenwoordig simpele problemen zoals geen goed werkende internetverbinding of de Wi-FI connectie werkt niet optimaal. Alledaagse problemen zijn zeer herkenbaar. En er is veel vraag naar oplossingen hiervoor. Client service medewerker inhuren kan u een goede uitkomst bieden!

Offerte aanvragen

Getalenteerde client service medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Voor professionele organisaties.

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Geen werkgeversrisico's.

De administratief medewerkers kunt u tijdelijk inhuren zonder werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Client Service medewerker inhuren

Onze studenten lossen de problemen zo snel en adequaat mogelijk op en het wordt op een efficiënte en klantvriendelijke manier behandeld. Wij bieden uitsluitend hoogwaardig opgeleide studenten aan, die beschikken over een HBO en WO denkniveau. De kwaliteit van het personeel ligt heel hoog bij ons. Er is ook nog een mogelijkheid om een pool van client service medewerkers te bouwen.

De ideale klantenservice

Klantenservice is zeer belangrijk. Het bedrijf wil natuurijk de problemen zo goed mogelijk aangepakt hebben zodat het vertrouwen en loyaliteit van klanten vergroot wordt. Wanneer de klanten tevreden zijn, vindt er mond-op-mond reclame plaats waardoor de naamsbekendheid wordt vergroot. Het is zeer belangrijk dat de klantenservice op orde is en eventuele klachten netjes worden afgehandeld. Onze studenten voldoen aan een profiel van klantvriendelijkheid, geduldigheid en ze zijn oplossingsgericht.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Flexibele inhuur

Onze client service medewerkers zijn gekwalificeerde professionals. Onze studenten beschikken over een sterk empathisch vermogen en zijn zeer ambitieus. Vooral doorzettingsvermogen is een must bij deze functie. Het aanbieden van hulp kan via de e-mail, telefonisch en/of persoonlijk plaatsvinden. Student Inhuren geeft de voorkeur aan persoonlijk contact, omdat de verbinding tussen student en bedrijf dan het beste tot uiting komt.

Hoe kan ik een Client Service medewerker inhuren?

U kunt bij ons vrijblijvend informatie aanvragen over onder andere onze tarieven en onze werkwijze. U krijgt gegarandeerd binnen 24 uur een reactie van ons. Wij proberen altijd een kandidaat te vinden die past bij de cultuur van uw organisatie. Door onze grote en kwalitatief goede database gaat dit vrijwel altijd zeer vlot. Naast deze flexibiliteit hebben wij nog enkele andere voordelen. Als u talenten bij ons inhuurt, loopt u zelf bijvoorbeeld geen werkgeversrisico meer. Dus: een administratieve student inhuren bij ons is zeker het overwegen waard!

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Client service medewerker inhuren inhuren

Wat als ik een Engelstalige of internationale client service medewerker nodig heb?

Wij hebben op korte termijn meerdere client service medewerkers nodig. Is dat mogelijk?

Wat kost het inhuren van een client service medewerker?

Heeft student inhuren overal client service medewerkers beschikbaar in Nederland?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?