Care advisor

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland bij het vinden van een getalenteerde Care Advisor.

Offerte aanvragen

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Op korte termijn kandidaten voorgesteld Wij streven ernaar om binnen een week geschikte kandidaten aan u voor te stellen. Door onze brede pool aan studenten, young professionals en ervaren medewerkers moet dit termijn haalbaar zijn.

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. U mag verwachten dat wij u binnen een week een voorstel doen voor één of meerdere kandidaten. Houd er rekening mee dat we in sommige gevallen niet binnen deze streeftermijn kunnen leveren. Dit kan voorkomen als de medewerker bijvoorbeeld over specifieke skills dient te beschikken. Onze specialist bespreekt graag op een heldere manier wat er mogelijk is voor u!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Care Advisor inhuren

Een Care Advisor is verantwoordelijk van een excellente service richting klanten en is daarnaast het aanspreekpunt voor beheerders, contactpersonen en eindgebruikers voor alle servicegerichte vragen. Hij of zij bouwt en onderhoudt waardevolle en loyale klanten en legt de link tussen producten, diensten en systemen. Daarnaast adviseert en verleent deze medewerker service aan klanten op proactieve wijze. In deze functie is het belangrijk om sociaal en empatisch sterk te zijn, en om daarnaast communicatief en commercieel vaardig te zijn.

Mocht u verder nog specifieke eisen of criteria hebben ten aanzien van het inhuren van een Care Advisor, dan kunt u dit uiteraard bespreken met de contactpersoon van Student Inhuren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland. Door groeiende markten en het oplopende tekort aan (jonge) talenten, is het voor bedrijven een steeds grote uitdaging om een (goede) Care Advisor te vinden. Student Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Het bedrijf bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Student Inhuren verbindt enthousiaste en ambitieuze studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau aan uitdagende banen binnen uiteenlopende sectoren.

De beste match!

Samen met de recruiter maakt u een profiel van de Care Advisor aan. U krijgt van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten voorgesteld, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens gaat de recruiter aan de slag om u voor te stellen aan een geschikte kandidaat.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Care advisor inhuren

Waar kan ik een care advisor nog meer voor inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een care advisor beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een care advisor?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?