Callcenter Medewerkers

Bent u op zoek naar getalenteerde en flexibele callcenter medewerkers?

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Callcenter Medewerkers Inhuren

Bent u op zoek naar kwalitatief goede callcenter medewerkers? In dat geval kan Student Inhuren u zeker helpen. Wij leveren namelijk landelijk studenten die in deze functie voor u aan de slag kunnen. Voor studenten is werken in een callcenter aantrekkelijk omdat de flexibele werktijden erg handig zijn in combinatie met hun studie. Ook de goede onderlinge sfeer van het personeel is een grote motivatie voor studenten. Ook kunnen studenten hun sales vaardigheden verbeteren als callcenter medewerker. Zo kunnen studenten beter worden in het contact leggen met de klant.

Getalenteerde callcenter medewerkers

En waarom is het inhuren van studenten dan interessant voor u als organisatie? Het antwoord op die vraag is simpel, wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van de door ons geleverde student hoog is. Wij werven om die reden alleen de meest getalenteerde callcenter medewerkers. Om dit te bereiken hebben wij een samenwerking ontwikkeld met meerdere callcenters. De studenten die u bij ons inhuurt zullen dus altijd aan alle eisen voldoen. Zij zijn bijvoorbeeld stuk voor stuk zeer klantvriendelijk en beschikken over een sterk empathisch vermogen.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Poolmanagement

Naast het leveren van kwalitatief goede callcenter medewerkers kan Student Inhuren u ook op andere gebieden van dienst zijn. Zo kunnen wij een pool van goede kandidaten voor u samenstellen, en deze vervolgens ook managen. Wij maken gebruik van uitgebreide planningssystemen, waardoor wij altijd en overal de ideale student voor u kunnen inplannen. Voor meer informatie over deze dienst kunt u terecht op deze pagina. Vraag direct een offerte aan door op de button hierboven te klikken, of neem contact op met een van onze recruiters om eerst in alle rust nog even de precieze mogelijkheden en details te bespreken.

Over student inhuren

Onze naam geeft het eigenlijk al weg, maar bij ons kunt u (werk)studenten inhuren. Maar dit alleen zou ons tekort doen. We hebben een eigen vacaturebank waar studenten op honderden vacatures kunnen solliciteren. En daarnaast kunnen bedrijven ook nog een vacature bij ons plaatsen. Bedrijven kunnen ook nog kiezen om de werving uit te besteden. Dan zorgen wij ervoor dat we een getalenteerde werkstudent vinden voor u, daarnaast zorgen wij ook nog eens voor de uitbetaling van de werkstudent. Op deze unieke werkwijze richten wij ons op de snel veranderende arbeidsmarkt van de komende decennia.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Callcenter Medewerkers inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik callcenter medewerkers inhuren?

Wat kost het inhuren van callcenter medewerkers?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Heeft Student inhuren per direct callcenter medewerkers beschikbaar?