Op zoek naar een bijbaan in de ICT?

Offerte aanvragen
Google docs specialist inhuren

Bijbaan in de ICT

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de ICT? Student Inhuren heeft verschillende bijbanen en opdrachten voor ICT studenten. Niet alleen voor slimme informatica studenten of getalenteerde web developer hebben wij werk. Student Inhuren heeft namelijk ook veel ICT gerelateerd werk bij verschillende bedrijven door heel Nederland. Op deze pagina willen wij jou een beeld geven van de mogelijke opdrachten en werkzaamheden die wij momenteel beschikbaar hebben. Heb je verder interesse? Schrijf je dan in als ICT student of medewerker via het inschrijfveld op deze pagina.

Overzicht van de verschillende ICT bijbanen die wij kunnen bieden:

1. Web Development

Web Development is een vak apart. Wij spreken hier over de ontwikkeling van een website in een daarvoor geschikt programma zoals WordPress. Nadat de website is vormgegeven door een webdesigner, ga jij als web developer aan de slag om de website daadwerkelijk tot stand te brengen.

2. Cable Management 

Het modern verbouwen of inrichten van bijvoorbeeld kantoorruimtes wordt steeds belangrijker. Bij het aanleggen van de juiste apparatuur en ICT systemen komen vaak losliggende kabels en niet goed uitgedachte plaatsingen van apparatuur aanbod. Als getalenteerde Cable Manager zorg jij ervoor dat het maximale uit de werkomgeving wordt gehaald.

3. Werkplekbeheer 

Werkplekken worden tegenwoordig steeds uitgebreider met o.a. mobiele apparatuur. Als werkplekbeheerder ben je daarom voornamelijk bezig met het onderhouden van software en hardware. De werkplekbeheerder is de spil tussen een servicedesk en systeembeheer. Je ondersteunt gebruikers en lost waar nodig ICT problemen op. Daarnaast houdt je voornamelijk bezig met werkstations en randapparatuur.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist