Een backoffice medewerker inhuren!

Offerte aanvragen

Backoffice medewerker inhuren

De rol van backoffice medewerkers wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Bij de meeste bedrijven vervult de backoffice medewerker een belangrijke ondersteunende rol, waarin hij of zij voornamelijk administratieve taken op zich neemt. De overige taken en criteria kunt u uiteraard bespreken met uw contactpersoon. Deze contactpersoon stelt vervolgens de beste profielen aan u voor.

De laatste stap is dat u bepaalt met welke kandidaten u een kennismaking wilt inplannen en wie u uiteindelijk inhuurt.

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie. Het bedrijft maakt deze match (mede) mogelijk door veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten.

Student Inhuren bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Het bedrijf richt zich op het werven van studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau.

Student Inhuren stelt meestal binnen een week al geschikte kandidaten aan u voor, die vervolgens ook al meteen bij u aan de slag gaan.

Samen met de recruiter maakt u een profiel van de planner. U krijg van de recruiter een lijst met voorgestelde kandidaten, waar u vervolgens de beste match uit kiest.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Samenwerking met onze recruiters.

U heeft nauw contact met de recruiters van Student Inhuren. Geschikte profielen worden met u doorgenomen en snel bij u voorgesteld.

NBBU cao.

Student Inhuren maakt gebruik van de NBBU cao. Dat betekent dat u als inlener geen risico loopt bij de inhuur van backoffice medewerkers.

U heeft keuze!

Student Inhuren stelt meerdere kandidaten voor die u zowel kunt inhuren als via werving en selectie in dienst kan nemen.

Digitaal platform Student Inhuren

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Via het platform van Student Inhuren heeft u te allen tijden inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een backoffice medewerker inhuren. U heeft de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao); deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de backoffice medewerker direct bij u in dienst. U loopt, in het geval u een backoffice medewerker inhuurt, geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Verantwoordelijkheden backoffice medewerker:

Een backoffice medewerker heeft verschillende taken en verantwoordelijken. Over het algemeen heeft een backoffice medewerker een ondersteunende rol binnen organisaties. Per organisatie verschillen deze taken en verantwoordelijkheden nog wel eens. Vandaar dat wij hieronder een overzicht hebben gemaakt.

Tot de belangrijkste taken behoren o.a.:

  • Het opstellen van offertes voor opdrachtgevers;
  • Bespreken van offertes met klanten;
  • Beheren bedrijfsdossiers;
  • Het controleren van de voorraad;
  • Meedenken over verbetering interne processen
  • Het opmaken van facturen en contracten;
  • Het bijhouden en invoeren van informatie omtrent verzuim, vakantie en verlof.